ششتمد، رتبه چهارم خراسان رضوی را در تولید گوشت سفید داردمدیر جهاد کشاورزی شهرستان ششتمد گفت: در حال حاضر شهرستان ششتمد رتبه چهارم خراسان رضوی را در تولید گوشت سفید به خود اختصاص داده است. - ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ششتمد گفت: در حال حاضر شهرستان ششتمد رتبه چهارم خراسان رضوی را در تولید گوشت سفید به خود اختصاص داده است. علیرضا هاشم آبادی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: یکی از ظرفیت های بسیار بالای شهرستان ششتمد در تولید گوشت سفید است. وی از وجود 120 واحد مرغ گوشتی، مرغ مادر و جوجه یک روزه خبر داد و افزود: این بزرگ ترین ظرفیت شهرستان ششتمد است که موجب شده بتوانیم رتبه چهارم خراسان رضوی را در تولید گوشت سفید به خود اختصاص دهیم. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ششتمد پنبه را از دیگر پتانسیل های شهرستان دانست و تصریح کرد: کشت غالب بهاره این شهرستان محصول پنبه است که در سطح 2000 هکتار و در ارقام مختلف کشت می شود. وی یکی دیگر از محصولات عمده و اساسی شهرستان را زعفران دانست که حدود 1100 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت این محصول اختصاص یافته است. هاشم آبادی با اشاره به اینکه در همین راستا شهرستان ششتمد یکی از قطب های بسته بندی و فراوری محصولات کشاورزی در خراسان رضوی است، بیان کرد: وضعیت موجود به گونه ای است که محصولات خام از اقصی نقاط استان به این شهرستان ارسال شده و به صورت مشاغ برچسب ها: شهرستان - خراسان رضوی - تولید گوشت - گوشت سفید - ششتمد - جهاد کشاورزی - خراسان |
آخرین اخبار سرویس: |