8 خاصیت شفابخش شنبلیله برای سلامتیشنبلیله گیاهی است که بخشی از خانواده حبوبات است. اولین بار در آسیا رشد کرد، اما اکنون در سایر نقاط جهان از جمله هند، شمال آفریقا، خاورمیانه، - فرانسه، اسپانیا و آرژانتین رشد می کند. شنبلیله با مزه کمی تند و تلخش اغلب در غذاهای هندی، شمال آفریقا و خاورمیانه استفاده می شود و همچنین می توان از آن به عنوان دمنوش لذت برد. گنجاندن شنبلیله در آشپزی نه تنها طعم بیشتری به غذای شما می بخشد، بلکه از بسیاری جهات برای بدن مفید است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرآنلاین، شنبلیله گیاهی است که بخشی از خانواده حبوبات است. اولین بار در آسیا رشد کرد، اما اکنون در سایر نقاط جهان از جمله هند، شمال آفریقا، خاورمیانه، فرانسه، اسپانیا و آرژانتین رشد می کند. مدت هاست که از شنبلیله برای فواید سلامتی آن استفاده می شده است (از حدود 4000 سال قبل از میلاد مسیح) و قدیمی ترین گیاه از خانواده حبوبات است که در پزشکی استفاده می شود. دانه های آن غنی ترین مواد مغذی هستند و اغلب در پخت و پز استفاده می شوند. 1. برای قلب مفید است آن داناهی، متخصص تغذیه می گوید که محتوای آهن شنبلیله آن را به غذایی مفید برای سلامت قلب تبدیل می کند. او می گوید: بیشتر مردم وقتی به غذاهای غنی از آهن فکر می کنند به گوشت فکر می کنند، اما در گیاهان و دانه هایی مانند شنبلیله نیز وجود دارد. برچسب ها: شنبلیله - شمال آفریقا - خاورمیانه - خانواده - استفاده - آفریقا - حبوبات |
آخرین اخبار سرویس: |