مطالب مرتبط:
توصیه های طب سنتی برای درمان سرفه/ به این مواد غذایی لب نزنید
توصیه های طب سنتی برای درمان سرفه
توصیه های طب سنتی برای درمان سرفه
توصیه های طب سنتی برای درمان سرفه های خشک و مزمن
من 9 کت از Walmart خریدم اینها مدل هایی هستند که من توصیه می کنم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 آبان 1403 ساعت 10:502024-11-06پزشكي

توصیه های طب سنتی برای درمان سرفه


متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن اشاره به دلایل بروز سرفه های طولانی، به ارائه توصیه های تغذیه ای برای درمان سرفه پرداخت.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران، مهدی شفیعی درباره اهمیت تغذیه در مدیریت سرفه اظهار کرد: با شروع فصل سرما و گسترش بیماری های ویروسی تنفسی، سرفه یکی از شایع ترین علائم است.

سرفه یک مکانیزم دفاعی و طبیعی برای خروج ترشحات از دستگاه تنفس فوقانی و تحتانی است، اما گاهی تداوم و شدت آن برای بیمار آزاردهنده خواهد بود.

علاوه بر بیماری های ویروسی تنفسی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا، آلودگی هوا، درگیری مزمن سینوس ها و وجود ترشحات در ناحیه پشت حلق، ورود اجسام خارجی به داخل ریه و راه های تنفسی، ریفلاکس یا برگشت اسید معده به مری، انواع حساسیت ها و مصرف برخی داروها می توانند عاملی برای بروز یا تشدید سرفه باشند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازتسنیم، وی افزود: سرفه های مزمن و یا گاه گاهی می توانند به علت تغییرات هوایی مانند آلودگی هوا و یا خشکی هوای تنفسی ایجاد شوند، همچنین ممکن است بعد از ابتلا به یک بیماری ویروسی یا سرماخوردگی معمولی تا مدت ها سرفه باقی بماند.

شفیعی ادامه داد: اگر سرفه طولانی و آزاردهنده شود، در میزان و کیفیت خلط همراه آن تغییری ایجاد شود و یا فرد مبتلا علاوه بر سرفه دچار تنگی نفس شود، می تواند نشانی از یک بیماری مهم تر از سر


برچسب ها: سرفه - بیماری های ویروسی - دانشگاه علوم پزشکی ایران - دانشگاه علوم پزشکی - تنفس - تنفسی - بیمار
آخرین اخبار سرویس:

توصیه های طب سنتی برای درمان سرفه

توصیه های طب سنتی برای درمان سرفه