بحران غذایی در ایران؛ ضرورت تغییر رویکرد در کشاورزیرییس دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران با هشدار درباره بحران غذایی در ایران، خواستار تغییر رویکرد در بخش کشاورزی شد. - رییس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه با توجه به مصرف آبی که در واحد سطح داریم باید 300 میلیون تن غذا تولید کنیم، نه 130 میلیون تن گفت: در حوزه غذایی در کشور 110 میلیارد دلار منفی هستیم که این به کشاورزی بر می گردد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازتسنیم، سید محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ رییس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران ظهر امروز در آیین افتتاح دهمین کنگره ملی علوم ترویج و آموزش کشاورزی که در تالار امام خمینی (ره) دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به اقتدار غذایی کشور اشاره کرد و گفت: یک درصد جمعیت جهان در ایران زندگی می کنند که از این میزان 1. 5 درصد غذای دنیا را با 130 میلیون تن در ایران تولید می شود. وی با اشاره به اینکه 9 میلیارد تن غذا در دنیا تولید می شود، افزود: ارزش این غذای تولید شده در دنیا از دو منظر دیده می شود یکی ارزش غذا در زنجیره غذا که چه میزان ثروت خلق می شود که از این میزان 9 میلیارد تن 18 میلیارد دلار ثروت تولید می شود که به صورت میانگین در دنیاست. برچسب ها: دانشگاه تهران - کشاورزی - منابع طبیعی - در ایران - دانشگاه - تهران - غذای |
آخرین اخبار سرویس: |