تولید و تجاری سازی هورمون تکثیر انواع آبزیانبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی دانشگاه تهران، پژوهشگران دانشگاه تهران به سرپرستی دکتر سید محسن اصغری، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، - پژوهشگران دانشگاه تهران موفق شدند هورمون های لازم برای تکثیر گونه های مختلف آبزیان را تولید و تجاری سازی کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی دانشگاه تهران، پژوهشگران دانشگاه تهران به سرپرستی دکتر سید محسن اصغری، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، هورمون های ضروری برای تکثیر گونه های آبزیان را تولید و تجاری سازی کردند. دکتر اصغری درباره اهمیت صنعت شیلات در سطح کلان گفت: امروزه با رشد جمعیت و تأثیر تغییرات اقلیمی، امنیت غذایی و بهره وری از منابع پایدار، اهمیتی روزافزون یافته است. آبزی پروری نیز به عنوان منبعی پایدار و تجدیدپذیر برای تولید پروتیین، می تواند به کاهش فشار بر منابع طبیعی و ایجاد تعادل در اکوسیستم ها کمک کند. از سوی دیگر، مصرف ماهی پیامد های مثبتی از قبیل کاهش بیماری های قلبی عروقی، بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از بیماری های دژنراتیو را به همراه دارد. از این رو، هر محصولی از قبیل هورمون های تولیدمثل آبزیان که بتواند به تقویت صنعت آبزی پروری بیانجامد، هم از بعد امنیت غذا برچسب ها: دانشگاه تهران - دانشگاه - تهران - تجاری سازی - پژوهشگران - عضو هیأت علمی - مرکز تحقیقات |
آخرین اخبار سرویس: |