گیاهان تسکین دهنده علائم آنفلوانزا/ داروی تقویت ایمنی داریم؟یک متخصص طب سنتی، این تصور که برخی افراد مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا، برای التیام سریع تر بیماری شان از غذاهای حجیم و پرکالری استفاده می کنند، - گیاهان تسکین دهنده علائم آنفلوانزا/ داروی تقویت ایمنی داریم؟ یک متخصص طب سنتی، این تصور که برخی افراد مبتلا به سرماخوردگی و آنفلوانزا، برای التیام سریع تر بیماری شان از غذاهای حجیم و پرکالری استفاده می کنند، را نادرست عنوان کرد. دکتر الهام پارسا، پزشک متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، می گوید: افراد در دوران بیماری و در زمان نقاهت، سیستم گوارشی ضعیفی دارند و باید مصرف غذاهای پرکالری که نیاز به هضم سنگینی دارند را به تدریج زیاد کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرآنلاین، مبتلایان در زمان بیماری اگر اشتها به غذا ندارند نباید غذا بخورند و مصرف آب سیب یا آب گوشت می تواند در حجم کم موثر باشد. پس از اینکه تب و لرز فرد قطع شد در صورت اشتها باید برای رفع ضعف از تخم مرغ عسلی و آویشن، فرنی بادام، فالوده سیب، شیر بادام، چهار مغز و در وعده ناهار و شام از گوشت های لطیف و سبک مانند گوشت گوسفند یا بلدرچین و یا آبگوشت استفاده کنند. عصاره های گوشت خانگی هم بسیار توصیه می شود. از دیدگاه طب سنتی در حین آنفلوآنزا بهتر است، مصرف غذاهای مایع مثل سوپ جو که در آن بال و گردن مرغ، گشنیز، کد برچسب ها: متخصص طب سنتی - بیماری - سرماخوردگی - طب سنتی - عضو هیات علمی دانشگاه - دانشگاه علوم پزشکی - مبتلا |
آخرین اخبار سرویس: |