چرا نباید برنج را دوباره گرم کنیمبرنج غذای پایه اغلب غذاها و خورش ها و آش ها و انواع کوفته های ما ایرانی هاست تا جایی که آن را می توانیم همردیف با نان قوت غالب اغلب مردم ایران نیز بدانیم. - به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین؛ وقتی صحبت از نگرانی های ایمنی مواد غذایی می شود، استفاده نادرست از برنج پخته می تواند یک امر جدی باشد. در این مطلب به 6 دلیل اشاره می کنیم که چرا نباید برنجی که بیرون از یخچال گذاشته شده را دوباره گرم کرد. خطر آلودگی با باسیلوس سرئوس برنج پخته شده که در دمای اتاق نگهداری شده در برابر یک باکتری به نام باسیلوس سرئوس آسیب پذیر است. این باکتری ها وارد هاگ ها می شوند که در فرآیند پخت از بین نمی روند. وقتی برنج پخته شده در دمای اتاق بماند، هاگ ها تکثیر می شوند و سم ایجاد می کنند. سموم با گرم کردن مجدد از بین نمی روند. این بدان معنی است که عفونت آن منجر به تهوع، استفراغ و اسهال با خطر بالای مسمومیت غذایی خواهد شد. از دست دادن مواد مغذی گرم کردن دوباره برنج باعث از بین رفتن مواد مغذی ضروری آن می شود. کاهش ویتامین و مواد معدنی در نتیجه قرار گرفتن مکرر آن در معرض گرما رخ می دهد و باعث می شود ارزش غذایی آن در هنگام وارد شدن به بدن کاهش یابد. این یک ضرر برای افرادی است که فقط برای کربوهیدرات و انرژی به برنج وابسته هستند. برچسب ها: برنج - استفاده نادرست - غذای - باکتری - غذایی - ایران - مردم ایران |
آخرین اخبار سرویس: |