مصرف گردو خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می دهدنتایج یک مطالعه بالینی جدید نشان می دهد که مصرف منظم گردو می تواند با کاهش التهاب در بدن، از پیشرفت سرطان روده بزرگ جلوگیری کند. - نتایج یک مطالعه بالینی جدید نشان می دهد که مصرف منظم گردو می تواند با کاهش التهاب در بدن، از پیشرفت سرطان روده بزرگ جلوگیری کند. گردو یکی از مغز های پرخاصیت و پرمصرف در رژیم غذایی انسان است که به دلیل ترکیب منحصربه فردی از اسید های چرب امگا-3، پروتیین، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها، فواید زیادی برای سلامت دارد. مصرف منظم گردو می تواند به کاهش التهاب، بهبود عملکرد مغز، تقویت سلامت قلب و کاهش کلسترول کمک کند. همچنین مطالعات جدید نشان داده اند که ترکیبات زیست فعال موجود در گردو، به ویژه پلی فنول هایی مانند الگیتانین ها، با تأثیر بر میکروبیوتای روده می توانند در پیشگیری از برخی سرطان ها از جمله سرطان روده بزرگ نقش مؤثری ایفا کنند. به گزارش بهداشت نیوز، پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه کانتیکت در آمریکا طی یک تحقیق بالینی، تاثیر مصرف گردو را بر کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه که در مجله تخصصی Cancer Prevention Research منتشر شده، نشان می دهد که ترکیبات موجود در گردو می توانند به مهار فرآیند های التهابی و سرطانی در بدن کمک کنند. برچسب ها: سرطان روده بزرگ - سرطان روده - سرطان - گردو - کاهش - مصرف - التهاب |
آخرین اخبار سرویس: |