مراقبت از مغز با مصرف این دو ماده غذاییآجیل بهترین غذایی است که هر فرد می تواند در یک رژیم غذایی مصرف کند. ما ایرانی ها نیز علاقه به مصرف انواع آجیل ها اعم از شور و شیرین به همراه گردو و بادام و فندوق و کشمش داریم. - به گزارش جماران، گردو و بادام از تمام مواد مغذی ضروری ساخته شده اند که از حافظه و همچنین عملکرد کلی مغز پشتیبانی می کنند. در این مطلب پروفایل های تغذیه ای و خواص تقویت کننده حافظه آن ها را با یکدیگر مورد سنجش قرار می دهیم. مقایسه تغذیه ای همشهری در خبری نوشت:هم گردو و هم بادام سرشار از چربی های سالم، پروتیین، ویتامین ها و مواد معدنی هستند، اما ترکیب آن ها کمی متفاوت است. گردو دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب ضروری است. گردو حاوی سطوح پایینتر ویتامین E در مقابل بادام است (0. 7 میلی گرم در مقایسه با 7. 3 میلی گرم) بادام همچنین پروتیین بیشتری (6 گرم در مقابل 4 گرم در هر 28 گرم) و منیزیم بالاتری (76 میلی گرم در مقابل 45 میلی گرم) فراهم می کند که به عملکرد عضلات و اعصاب کمک می کند. گردو، با این حال، آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های بیشتری را ارائه می دهد و برای سلامت قلب و مغز مفید است. در حالی که بادام کالری و چربی کمتری دارد (14 گرم در مقابل 18 گرم در گردو)، گردو حاوی چربی های چند غیراشباع سالم تری است. برچسب ها: بادام - گردو - غذایی - ویتامین - پروتیین - مقایسه - مصرف |
آخرین اخبار سرویس: |