هشدار جدی درباره مصرف این روغن هامدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغن هایی که در واحدهای سنتی و بدون نظارت بهداشتی تهیه می شوند، می توانند برای سلامت مصرف کنندگان بسیار خطرناک باشند. - به گزارش جماران، دکتر عبدالعظیم بهفر با اشاره به تهیه برخی روغن ها به صورت دستی و خارج از زنجیره کنترل شده اظهار کرد: در این فرایندها، احتمال استفاده از دانه های مانده، آلوده یا کپک زده وجود دارد که ممکن است حاوی سم آفلاتوکسین باشند؛ ترکیبی سرطان زا که به ویژه برای کبد بسیار مضر است. ایسنا نوشت: وی افزود: روغن های سنتی که مقابل چشم مشتری تولید می شوند، معمولا تصفیه نشده اند و ممکن است حاوی ذرات جامد، فلزات سنگین یا سایر ناخالصی ها باشند. در حالی که روغن های دارای نشان سیب سلامت، از مواد اولیه کنترل شده تهیه شده و مراحل فیلتراسیون، تصفیه و کنترل کیفی را طی می کنند. او با اشاره به وضعیت بهداشتی دستگاه های سنتی روغن گیری گفت: این دستگاه ها اغلب به درستی شست وشو نمی شوند و ممکن است باعث آلودگی ثانویه در محصول نهایی شوند. اما در واحدهای صنعتی مجاز، همه مراحل زیر نظر متخصصان علوم و صنایع غذایی انجام شده و مطابق با ضوابط بهداشتی است. به گفته بهفر، روغن های فاقد سیب سلامت به دلیل تصفیه نشدن، زودتر اکسید می شوند و این فرآیند منجر به تولید رادیکال های آزاد برچسب ها: روغن - سازمان غذا و دارو - کنترل - بهداشتی - سم آفلاتوکسین - وضعیت بهداشتی - سنتی |
آخرین اخبار سرویس: |