طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب زمینیکتلت یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین غذاهای فست فود یا فینگرفود در ایران است که معمولا آن را با طعم سیب زمینی چشیده ایم اما امروز قصد داریم طرز تهیه کتلت با طعم بادمجان را به شما آموزش دهیم. - در مرحله اول باید بادمجان ها را کبابی کنید. حتما قبل از گذاشتن روی حرارت یا زغال با چاقو چند برش روی بادمجان ها بزنید چرا که ممکن است هوا و گازی که داخل بادمجان است یکدفعه خارج شود و بادمجان به اطراف پخش شود. دقت کنید برای این غذا از بادمجان های مشکی و باریک استفاده کنید. بادمجان های شکم دار برای کبابی کردن خوب نیستند البته خیلی هم بادمجان های قلمی استفاده نکنید چون بعد از کباب کردن دیگر چیزی از آنها باقی نمی ماند. بادمجان ها را می توانید داخل فر هم کبابی کنید اگر فر هم ندارید می تونید روی شعله مستقیم گاز این کار را انجام دهید. تا زمانی که بادمجان ها کباب می شوند یک مشت جعفری تازه را خرد کنید دقت کنید در این غذا نباید از جعفری خشک استفاده کنید. یک پیاز را هم با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و به جعفری ها اضافه کنید. دقت کنید استفاده از رنده درشت باعث شل شدن و وا رفتن کتلت خواهد شد. 3 حبه سیر را هم رنده کنید و مواد اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را نیز به همراه زردچوبه، پاپریکای شیرین، آرد و نمک را اضافه کنید و مواد کتلت را خوب ترکیب کنید. برچسب ها: بادمجان - کباب - سیب زمینی - طرز تهیه - کبابی - استفاده - کتلت |
آخرین اخبار سرویس: |