چای ایرانیبرداشت برگ سبز چای در استان های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد. چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، - برداشت برگ سبز چای در استان های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد. چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه از شهریور ماه آغاز و تا پایان مهرماه به اتمام می رسد. بر اساس آخرین آمار، 55 هزار چایکار استان های گیلان و مازندران، در باغ هایی به وسعت 25 هزار هکتار چای برداشت می کنند. برچسب ها: مازندران - بهاره - برگ سبز چای - پاییزه - برداشت - اردیبهشت - استان |
آخرین اخبار سرویس: |