مطالب مرتبط:
چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟
چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟
ببینید؛ آمریکایی ها مرغ تخم گذار اجاره می کنند!
کشف محموله شیشه در پوشش تخم شربتی!
کشف محموله شیشه در پوشش تخم شربتی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 اردیبهشت 1404 ساعت 08:502025-05-10اقتصادي

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟


به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، معمولا در صنعت، سفیده و زرده از پوسته تخم مرغ، جدا و در فرآیند دمایی پاستوریزه و جداگانه بسته بندی و عرضه می شوند.

- به گزارش جماران؛ همیشه این نگرانی در مورد مصرف تخم مرغ عسلی (نیم پز) یا سس های سفید یا برخی دسرها و ترکیباتی که در آن از تخم مرغ خام استفاده می شود، وجود داشته که چگونه می توان به روش خانگی تخم مرغ را سالم سازی کرد تا از خطر باکتری های احتمالی تخم مرغ خام یا نیم پز در امان ماند.

مهمترین آلودگی تخم مرغ چیست؟ خبرآنلاین نوشت؛ دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی می گوید: مهم ترین آلودگی که می تواند بر اثر مصرف تخم مرغ سبب بروز مسمومیت یا تب در انسان شود، نوعی باکتری به نام سالمونلا است که یا مستقیم از مرغ به تخم مرغ یا از پوسته آلوده انتقال پیدا می کند.

معمولا 7-8 ساعت پس از مصرف تخم مرغ آلوده، عوارض ناراحت کننده ای مانند اسهال، استفراغ و شکم درد و بیشتر در افراد مستعد مانند سالمندان، خانم های باردار و کودکان بروز می کند.

راه اصلی نابود کردن این باکتری موذی، پخت کامل تخم مرغ است.

اما راهکار دیگری هم برای از بین بردن این باکتری وجود دارد که در آن صورت می توان از تخم مرغ به صورت خام نیز در غذاها استفاده کرد.


برچسب ها: تخم مرغ - صنایع غذایی - پاستوریزه - آلودگی - باکتری - مصرف - غذایی
آخرین اخبار سرویس:

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟

چگونه تخم مرغ خام را در خانه پاستوریزه کنیم؟