نوشیدنی هایی که مانع بروز سکته مغزی می شودنوشیدن چای سبز، اسموتی توت، آب مرکبات، آب چغندر و آب انار احتمال بروز سکته مغزی را کاهش می دهد. - نوشیدن چای سبز، اسموتی توت، آب مرکبات، آب چغندر و آب انار احتمال بروز سکته مغزی را کاهش می دهد. سکته مغزی یکی از دلایل اصلی مرگ ومیر در سراسر دنیا در نظر گرفته شده است، این بیماری که با عنوان حمله مغزی نیز شناخته می شود، زمانی رخ می دهد که جریان خون بخشی از مغز مسدود شود، در این صورت احتمال بروز آسیب مغزی، ناتوانی یا حتی مرگ افزایش پیدا می کند. به گزارش ایمنا، ایجاد تغییر در سبک زندگی نقش مهمی در کاهش خطر بروز سکته مغزی دارد، مصرف بعضی از مواد غذایی نیز در این زمینه تأثیرگذار است، به طوری که مصرف بعضی از مواد غذایی احتمال بروز سکته مغزی را کاهش می دهد، در ادامه به بررسی نوشیدنی هایی می پردازیم که مانع بروز سکته مغزی می شود: چای سبز چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان ها، به ویژه کاتچین، است که به بهبود جریان خون کمک می کند و التهاب را کاهش می دهد، ترکیبات موجود در این نوشیدنی خطر تشکیل لخته خون را کاهش می دهد و مانع بروز سکته مغزی می شود، نتایج بررسی های انجام شده نیز نشان می دهد که مصرف منظم چای سبز ممکن است سلامت قلب و عروق را بهبود ببخشد. برچسب ها: سکته مغزی - سکته - چای سبز - احتمال - سرشار از آنتی اکسیدان - نوشیدن چای - مواد غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |