دستور پخت کباب پاکستانی؛ رمز خوشمزگی یک غذای اصیلاگر به طعم خاص و عطر فوق العاده غذاهای پاکستانی علاقه دارید، کباب پاکستانی با استفاده از ترکیب ادویه های خوش عطر و گوشت چرخ کرده، یکی از گزینه های بی نظیر برای تجربه ای متفاوت و لذیذ است که به راحتی در خانه قابل تهیه می باشد. - به گزارش تابناک؛ به نقل از رکنا، آیا تا به حال نام کباب پاکستانی به گوشتان خورده است؟ این غذای فوق العاده، از جمله کباب های خوش طعم و ساده ای به شمار می رود که با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می شود. طرز تهیه آن بسیار راحت است و می توانید هم با فر و هم در تابه, این غذای لذیذ را آماده کنید. به لطف استفاده از ادویه های خاص در این غذا، عطر و طعم بسیار دل نشینی به دست خواهید آورد. تنها یکبار کافی است که این کباب را تهیه کنید تا به یکی از غذاهای محبوب شما تبدیل شود. کشور پاکستان به عنوان یکی از کشورهای غنی در داشتن غذاهای خیابانی متنوع شناخته شده و نقش ادویه های گوناگون در تهیه غذاهای آن کشور، بسیار برجسته می باشد. شما می توانید این کباب را از شب قبل آماده کرده، خوب ورز دهید و داخل یخچال نگهداری کنید. در صورتی که وقت کمی دارید، می توانید آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی طعم دار شود. مواد لازم برای کباب پاکستانی پیاز بزرگ: 2 عدد سیر: 4 حبه گوشت چرخ کرده: 400 گرم گشنیز ساطوری شده: 1/2 پیمان برچسب ها: پاکستان - پاکستانی - استفاده - کباب - فوق العاده - یکی از - ادویه |
آخرین اخبار سرویس: |