9 فایده جو دوسر و بلغور جو دوسر برای سلامتیجو دوسر یکی از مغذی ترین مواد غذایی است که مزایای زیادی از جمله کاهش قند و کلسترول خون، بهبود یبوست، حمایت از پوست و کمک به کاهش وزن دارد. می توانید آن را به راحتی در وعده های غذایی خود بگنجانید. - جو دوسر یکی از مغذی ترین مواد غذایی است که مزایای زیادی از جمله کاهش قند و کلسترول خون، بهبود یبوست، حمایت از پوست و کمک به کاهش وزن دارد. می توانید آن را به راحتی در وعده های غذایی خود بگنجانید. جو دوسر یک غله کامل و بدون گلوتن است که سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. از انواع آن می توان به جو کامل (Groats)، جو پرک، خرد شده، یا سریع الپخت اشاره کرد. جو دوسر معمولاً به صورت بلغور (Oatmeal) مصرف می شود. فواید سلامتی: ارزش غذایی بالاجو دوسر ترکیبی متعادل از کربوهیدرات، فیبر (به ویژه بتاگلوکان)، پروتیین باکیفیت و انواع ویتامین ها و مواد معدنی از جمله منگنز، فسفر، منیزیم، آهن، روی، ویتامین B1 و B5 است. سرشار از آنتی اکسیدانجو دوسر دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی منحصر به فردی به نام آونانترامیدها است که خاص این غله هستند و می توانند به کاهش فشار خون، التهاب و خارش کمک کنند. حاوی فیبر محلول قوی (بتاگلوکان)این نوع فیبر به کاهش قند خون و انسولین، بهبود عملکرد باکتری های روده و کنترل دیابت نوع 2 کمک می کند. برچسب ها: جو دوسر - دوسر - غذایی - مواد معدنی - مواد غذایی - ویتامین ها - مواد |
آخرین اخبار سرویس: |