طرز تهیه میگو پلو بوشهریمیگو پلو بوشهری یکی از غذاهای سنتی و محبوب جنوب ایران است که با ترکیب میگو تازه، برنج معطر و ادویه های مخصوص، طعمی خاص و دلپذیر دارد. در این مطلب، - میگو پلو بوشهری یکی از غذاهای سنتی و محبوب جنوب ایران است که با ترکیب میگو تازه، برنج معطر و ادویه های مخصوص، طعمی خاص و دلپذیر دارد. در این مطلب، روش تهیه این غذای خوشمزه را آموزش می دهیم. اگر به دنبال یک غذای دریایی خوش طعم و مجلسی هستید، میگو پلو بوشهری انتخابی عالی است. این غذا با ترکیب میگو تازه، برنج ایرانی، سبزیجات معطر و ادویه های جنوبی تهیه می شود و گزینه ای مناسب برای یک وعده سالم و دلچسب است. طعم خاص و روش پخت آسان این غذا، آن را به یکی از محبوب ترین انتخاب ها تبدیل کرده است. به گزارش فرتاک نیوز، میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از معورف ترین غذاهای استان های جنوبی کشورمان است و بهترین میگو پلو در جنوب کشور متعلق به استان بوشهر می باشد. میگو پلو را اگر به صورت پلو مخلوط درست کنیم خوشمزه تر است، ولی اگر بخواهیم آنرا به صورت مجلسی تر درست کنیم، بهتر است برنج را به صورت جداگانه و میگوها را نیز به صورت جداگانه درست کنیم و در آخر برنج را با زعفران و زرشک ترکیب می کنیم، سپس میگو را روی برنج برچسب ها: میگو - یکی از - بوشهری - غذای خوشمزه - غذاهای سنتی - ایران - جنوب ایران |
آخرین اخبار سرویس: |