چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیهسنگ کلیه، یکی از بیماری های شایع است و با رعایت برخی نکات می توان از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد. - سنگ کلیه، یکی از بیماری های شایع است و با رعایت برخی نکات می توان از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد. به گزارش ایسنا، سنگ کلیه به دلیل رسوب نمک و مواد معدنی در کلیه ایجاد می شود. بررسی ها بیانگر این است که شیوع این بیماری در مردان نسبت به زنان بیشتر است و اغلب در سنین 30 تا 50 سالگی دیده می شود. این بیماری می تواند سبب درد شدید در پهلو، تهوع، ادرار خونی و در نهایت اختلال در عملکرد کلیه شود. مصرف ناکافی مایعات، رژیم غذایی، سابقه خانوادگی سنگ کلیه، چاقی و برخی بیماری های زمینه ای مانند دیابت، پرکاری پاراتیرویید یا عفونت های مزمن ادراری از عوامل ایجاد سنگ کلیه هستند. سنگ کلیه شامل سنگ های کلسیمی، اسید اوریکی، استروویتی یا سیستینی می شوند؛ به نحوی که سنگ های کلسیمی به ویژه کلسیم اگزالات شیوع بیشتری دارند. پیروی از رژیم غذایی مناسب می تواند از تشکیل سنگ های جدید جلوگیری کند یا احتمال عود آن را کاهش داد. توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری و مدیریت سنگ کلیه نوشیدن آب به رقیق شدن مواد سنگ ساز کمک می کند و در نتیجه احتمال تشکیل سنگ را کاهش می دهد. برچسب ها: سنگ کلیه - بیماری - کلیه - پیشگیری - بیماری های زمینه ای - کلسیم - توان |
آخرین اخبار سرویس: |