آموزش ساده و سریع خشک کردن نعناع در خانهنعناع یکی از سبزیجات معطر پراستفاده در آشپزی ایرانی است. با توجه به این که نگهداری از نعناع تازه به صورت پیوسته کار چندان ساده ای نیست، مصرف نعناع خشک رایج است. - نعناع یکی از سبزیجات معطر پراستفاده در آشپزی ایرانی است. با توجه به این که نگهداری از نعناع تازه به صورت پیوسته کار چندان ساده ای نیست، مصرف نعناع خشک رایج است. جدا از این که برای درست کردن چیزهایی مانند نعناع داغ، باید از نعناع خشک استفاده کنیم. این روش ها شامل خشک کردن نعناع در مایکرویو، فر، زیر پنکه و در سایه می شوند. توجه کنید که خشک کردن نعناع زیر آفتاب باعث تغییر رنگ آن می شود، به همین دلیل این روش را توصیه نمی کنیم. به گزارش اکالا، در ادامه این مطلب با هر یک از این روش ها با جزییات آشنا خواهیم شد و در نهایت روش هایی را می آموزیم تا به کمک آن بتوانیم بهتر از نعناع خشک نگهداری کنیم. پس با ما همراه باشید. آماده سازی نعناع برای خشک کردن برای این که بتوانید برگ های نعناع را به خوبی خشک کنید لازم است مراحل زیر را دنبال کنید: نعناع را پاک کنید و برگ های آن را از ساقه جدا کنید. برگ های سیاه شده و کپک زده را جدا کنید و دور بریزید. برگ ها را با آب سرد بشویید تا سرزنده بمانند. برچسب ها: نعناع - آشپزی ایرانی - نگهداری - استفاده - سبزیجات - ایرانی - ساده |
آخرین اخبار سرویس: |