مطالب مرتبط:
راهکارهای ساده برای داشتن خانه ای همیشه خوشبو
قول وزیر نیرو برای تکمیل سریع مدول دوم تصفیه خانه مرند
راز فروش سریع خانه در بازار بی رونق تهران فاش شد/ این نوع آپارتمان ها هنوز مشتری دارند!
پوزش آموزش و پرورش بابت وقفه در برگزاری آزمون هماهنگ تجربی پایه نهم
دیدار مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و وزیر آموزش و پرورش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 خرداد 1404 ساعت 13:552025-06-02پزشكي

آموزش ساده و سریع خشک کردن نعناع در خانه


نعناع یکی از سبزیجات معطر پراستفاده در آشپزی ایرانی است.

با توجه به این که نگهداری از نعناع تازه به صورت پیوسته کار چندان ساده ای نیست، مصرف نعناع خشک رایج است.

- نعناع یکی از سبزیجات معطر پراستفاده در آشپزی ایرانی است.

با توجه به این که نگهداری از نعناع تازه به صورت پیوسته کار چندان ساده ای نیست، مصرف نعناع خشک رایج است.

جدا از این که برای درست کردن چیزهایی مانند نعناع داغ، باید از نعناع خشک استفاده کنیم.

این روش ها شامل خشک کردن نعناع در مایکرویو، فر، زیر پنکه و در سایه می شوند.

توجه کنید که خشک کردن نعناع زیر آفتاب باعث تغییر رنگ آن می شود، به همین دلیل این روش را توصیه نمی کنیم.

به گزارش اکالا، در ادامه این مطلب با هر یک از این روش ها با جزییات آشنا خواهیم شد و در نهایت روش هایی را می آموزیم تا به کمک آن بتوانیم بهتر از نعناع خشک نگهداری کنیم.

پس با ما همراه باشید.

آماده سازی نعناع برای خشک کردن برای این که بتوانید برگ های نعناع را به خوبی خشک کنید لازم است مراحل زیر را دنبال کنید: نعناع را پاک کنید و برگ های آن را از ساقه جدا کنید.

برگ های سیاه شده و کپک زده را جدا کنید و دور بریزید.

برگ ها را با آب سرد بشویید تا سرزنده بمانند.


برچسب ها: نعناع - آشپزی ایرانی - نگهداری - استفاده - سبزیجات - ایرانی - ساده
آخرین اخبار سرویس:

آموزش ساده و سریع خشک کردن نعناع در خانه

آموزش ساده و سریع خشک کردن نعناع در خانه