طرز تهیه آبگوشت مرزه (خشک یا تازه)آبگوشت مرزه یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که برای درست کردن آن از ترکیب گوشت، حبوبات و سبزی معطر مرزه استفاده می شود. این غذا طعم منحصر به فرد و خواص بی نظیری دارد و برای پخت آن هم می توانید از مرزه خشک و هم مرزه تازه استفاده کنید. - برای شروع باید نخود و لوبیا سفید را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات به طور کامل گرفته شود. مرحله دوم: حبوبات را همراه با گوشت و سایر مواد بپزید حبوبات خیسانده شده را در یک قابلمه مناسب بریزید و بعد گوشت گوسفندی، دنبه، و پیاز خرد شده را با مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. مقداری آب در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد به آرامی بپزند و گوشت و حبوبات نرم شوند. مرحله سوم: رب و گوجه فرنگی را اضافه کنید در این مرحله باید مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا خوشرنگ شود. در ادامه گوجه فرنگی های رنده شده را همراه با دارچین و لیمو عمانی به ماهیتابه اضافه کنید. بعد از این که همه مواد به خوبی ترکیب شدند، آن ها را به قابلمه آبگوشت اضافه کنید. برچسب ها: حبوبات - گوشت - مرزه - گوجه فرنگی - مرحله - استفاده - آبگوشت |
آخرین اخبار سرویس: |