مطالب مرتبط:
دستور تهیه سوپ پیاز فرانسوی ؛ طعمی کلاسیک با مواد در دسترس ایرانی
دیپلمات ارشد ایرانی: در حال تهیه پاسخی منفی به پیشنهاد واشنگتن هستیم
طرز تهیه کیک ملکه بادام| خیلی شیک و خوشمزه س
طرز تهیه سس مایونز با روشی متفاوت | یک سس مایونز جدید و متفاوت درست کن
رویترز: ایران در حال تهیه پاسخ منفی به پیشنهاد هسته ای آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 خرداد 1404 ساعت 09:552025-06-03پزشكي

طرز تهیه آبگوشت مرزه (خشک یا تازه)


آبگوشت مرزه یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که برای درست کردن آن از ترکیب گوشت، حبوبات و سبزی معطر مرزه استفاده می شود.

این غذا طعم منحصر به فرد و خواص بی نظیری دارد و برای پخت آن هم می توانید از مرزه خشک و هم مرزه تازه استفاده کنید.

- برای شروع باید نخود و لوبیا سفید را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم: حبوبات را همراه با گوشت و سایر مواد بپزید حبوبات خیسانده شده را در یک قابلمه مناسب بریزید و بعد گوشت گوسفندی، دنبه، و پیاز خرد شده را با مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

مقداری آب در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد به آرامی بپزند و گوشت و حبوبات نرم شوند.

مرحله سوم: رب و گوجه فرنگی را اضافه کنید در این مرحله باید مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید تا خوشرنگ شود.

در ادامه گوجه فرنگی های رنده شده را همراه با دارچین و لیمو عمانی به ماهیتابه اضافه کنید.

بعد از این که همه مواد به خوبی ترکیب شدند، آن ها را به قابلمه آبگوشت اضافه کنید.


برچسب ها: حبوبات - گوشت - مرزه - گوجه فرنگی - مرحله - استفاده - آبگوشت
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه آبگوشت مرزه (خشک یا تازه)

طرز تهیه آبگوشت مرزه (خشک یا تازه)