آیا «ملون» تراریخته و مضر برای سلامتی است؟دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مضر بودن مصرف ملون برای سلامتی به دلیل تراریخته بودن، عنوان کرد که ملون، میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست، - دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مضر بودن مصرف ملون برای سلامتی به دلیل تراریخته بودن، عنوان کرد که ملون، میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست، بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی، می تواند نقش محافظتی در برابر سرطان ها و بسیاری از بیماری های دیگر داشته باشد. به گزارش ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوه ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟، مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذاهایی اطلاق می شود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می آید که در حالت طبیعی وجود ندارد. ملون، میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی می تواند نقش محافظتی در برابر سرطان ها و بسیاری از بیماری های دیگر داشته باشد. برچسب ها: تراریخته - وزارت بهداشت - سلامتی - میوه ای - بهداشت - جامعه - تغذیه |
آخرین اخبار سرویس: |