مصرف چای یا شیرچای بعد از غذا؛ مفید است یا مضر؟/ این عادت و باور غلط را سریعتر کنار بگذاریدمصرف چای بعد از غذا نه تنها به فرآیند هضم کمک نمی کند، بلکه اسید موجود در چای، پروتیین غذا را سفت و هضم آن را دشوار می کند. - مصرف چای یا شیرچای بعد از غذا؛ مفید است یا مضر؟/ این عادت و باور غلط را سریعتر کنار بگذارید مصرف چای بعد از غذا نه تنها به فرآیند هضم کمک نمی کند، بلکه اسید موجود در چای، پروتیین غذا را سفت و هضم آن را دشوار می کند. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مفید بودن مصرف چای بعد از غذا به منظور هضم بهتر، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف چای نه تنها به فرآیند هضم کمک نمی کند، بلکه اسید موجود در چای، پروتیین غذا را سفت و هضم آن را دشوار می کند. به گزارش ایسنا،دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا نوشیدن چای یا شیرچای بلافاصله بعد از غذا، به هضم بهتر کمک می کند؟، مطرح کرد: مصرف چای همراه یا بلافاصله بعد از غذا برای اکثر مردم یک عادت محسوب می شود و ممکن است عادتی باشد که در طول زمان به دست آمده باشد. اکثر متخصصین توصیه می کنند که از مصرف چای همراه یا بعد از غذا اجتناب شود. چای به خودی خود، دارای مزایای تغذیه ای بسیار از جمله بهبود وضعیت التهاب بدن و تقویت سیستم ایمنی است، با این وجود، در مورد مصرف انواع چای همراه یا بلافاصله بعد از غذا، باید گفت که برگ برچسب ها: مصرف - وزارت بهداشت - پروتیین - فرآیند - باور - اسید - مفید |
آخرین اخبار سرویس: |