هرگز به این بستنی ها لب نزنید!کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو با شاره به وجود باکتری های روده ای مانند اشرشیاکلی در بستنی هایی که به شکل غیربهداشتی تهیه می شود، گفت: این نوع آلودگی ها می تواند موجب بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود - به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو گفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگ های خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی می تواند سلامت مصرف کنندگان به ویژه کودکان را تهدید کند. حسین ضیایی روز سه شنبه هشدار داد: استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است، زیرا شیر محیط مناسبی برای رشد میکروب هاست و در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامت مصرف کنندگان به ویژه کودکان در معرض خطر قرار می گیرد. وی با اشاره به وجود باکتری های روده ای مانند اشرشیاکلی در بستنی هایی که به شکل غیربهداشتی تهیه می شود، گفت: این نوع آلودگی ها می تواند موجب بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود؛ بنابراین توصیه می شود بستنی فقط از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود. ضیایی افزود: هرچند رنگ های مصنوعی مانند سانست یلو و تارترازین جزو رنگ های خوراکی مجاز هستند، اما استفاده از آنها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف کننده عمده آن کودکان هستند، ممنوع است. برچسب ها: غیربهداشتی - بهداشتی - بستنی - مصرف کنندگان - آزمایشگاه - غذا و دارو - کودکان |
آخرین اخبار سرویس: |