مراقب تب کنگو باشید؛ یک بیماری قابل انتقال از داممعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی هنگام ذبح دام تأکید کرد و گفت: مراقب تب کنگو باشید. - به گزارش خبرگزاری مهر ، سعید نظری هاشمی گفت: ذبح سنتی دام و تماس با خون، ترشحات و لاشه دام آلوده در هنگام ذبح یکی از دلایل ابتلاء به بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است. وی افزود: متأسفانه هنوز هم برخی افراد در نقاط مختلف کشور اقدام به خرید دام زنده (از محل های غیرمجاز) و ذبح سنتی دام می کنند و در معرض خطر ابتلاء به این بیماری قرار می گیرند. معاون بهداشت دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو در فصول گرم سال شایع تر است، گفت: ذبح کنندگان، قصابان، کارگران کشتارگاه ها، دامداران، چوپانان، دامپزشکان و زنان خانه دار به دنبال تماس با دام تازه ذبح شده یا گوشت آلوده در معرض خطر ابتلاء به این بیماری قرار می گیرند و باید نکات بهداشتی و ایمنی را رعایت کنند. وی با توجه به اینکه از ظاهر دام نمی توان به سلامت آن پی برد به شهروندان توصیه کرد برای حفظ سلامت خود و دیگران، از ذبح دام در منازل و معابر عمومی خودداری کرده و دام مورد نیاز را از جایگاه های عرضه بهداشتی دام خریداری و درکشتارگاه های تحت نظارت اداره دامپزشکی ذبح کنند. برچسب ها: علوم پزشکی شهید بهشتی - دانشگاه علوم پزشکی - بیماری - معاون بهداشت - دانشگاه علوم - دانشگاه - کریمه کنگو |
آخرین اخبار سرویس: |