پست بیوتیک ها؛ سلاح طبیعی علیه باکتری های غذاییدر سال های اخیر، نگرانی ها درباره آلودگی مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامت انسان افزایش یافته است. پژوهش های تازه ای تلاش کرده اند راه حل های جدیدی برای افزایش ایمنی غذا ارائه دهند. - در سال های اخیر، نگرانی ها درباره آلودگی مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامت انسان افزایش یافته است. پژوهش های تازه ای تلاش کرده اند راه حل های جدیدی برای افزایش ایمنی غذا ارائه دهند. به گزارش ایسنا، مواد غذایی ممکن است در مراحل مختلفی مانند تولید، نگهداری، توزیع یا حتی آماده سازی، دچار آلودگی شوند. این آلودگی ها می توانند از نوع فیزیکی (مثل ورود اجسام خارجی)، شیمیایی (مانند بقایای سموم یا فلزات سنگین) یا بیولوژیکی (مثل ویروس ها، قارچ ها یا باکتری های بیماری زا) باشند. در این میان، باکتری ها از مهم ترین عوامل خطرناک به شمار می روند؛ چون می توانند باعث فساد مواد غذایی یا بروز بیماری های عفونی در انسان شوند. اهمیت موضوع زمانی دوچندان می شود که بدانیم برخی از این بیماری ها، می توانند در سطح جهانی گسترش یابند و سلامت عموم مردم را تهدید کنند. به همین دلیل، ایمنی مواد غذایی به یکی از مسائل کلیدی در بهداشت عمومی تبدیل شده است. هرچند در کشورهای توسعه یافته اقداماتی مانند اعمال استانداردهای سخت گیرانه برای کنترل آلودگی غذا صورت گرفته، اما همچنان سالانه میل برچسب ها: مواد غذایی - باکتری ها - غذایی - آلودگی - افزایش - باکتری - ایمنی غذا |
آخرین اخبار سرویس: |