مطالب مرتبط:
صبر پوتین تمام می شود؟/ همه چیز درباره «سلاح هسته ای تاکتیکی»
دستگیری 119 نفر تبعه غیرمجاز و کشف سلاح جنگی در خاش
ادامه راه امام خمینی(ره) با مجهز شدن به 2 سلاح ایمان و امید
ابطحی: سخنان رهبر انقلاب دوگانه یا سلاح اتمی یا جنگ را تغییر داد
دستگیری 119 تبعه غیرمجاز و کشف سلاح جنگی در خاش
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 04:102025-06-05پزشكي

پست بیوتیک ها؛ سلاح طبیعی علیه باکتری های غذایی


در سال های اخیر، نگرانی ها درباره آلودگی مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامت انسان افزایش یافته است.

پژوهش های تازه ای تلاش کرده اند راه حل های جدیدی برای افزایش ایمنی غذا ارائه دهند.

- در سال های اخیر، نگرانی ها درباره آلودگی مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامت انسان افزایش یافته است.

پژوهش های تازه ای تلاش کرده اند راه حل های جدیدی برای افزایش ایمنی غذا ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، مواد غذایی ممکن است در مراحل مختلفی مانند تولید، نگهداری، توزیع یا حتی آماده سازی، دچار آلودگی شوند.

این آلودگی ها می توانند از نوع فیزیکی (مثل ورود اجسام خارجی)، شیمیایی (مانند بقایای سموم یا فلزات سنگین) یا بیولوژیکی (مثل ویروس ها، قارچ ها یا باکتری های بیماری زا) باشند.

در این میان، باکتری ها از مهم ترین عوامل خطرناک به شمار می روند؛ چون می توانند باعث فساد مواد غذایی یا بروز بیماری های عفونی در انسان شوند.

اهمیت موضوع زمانی دوچندان می شود که بدانیم برخی از این بیماری ها، می توانند در سطح جهانی گسترش یابند و سلامت عموم مردم را تهدید کنند.

به همین دلیل، ایمنی مواد غذایی به یکی از مسائل کلیدی در بهداشت عمومی تبدیل شده است.

هرچند در کشورهای توسعه یافته اقداماتی مانند اعمال استانداردهای سخت گیرانه برای کنترل آلودگی غذا صورت گرفته، اما همچنان سالانه میل


برچسب ها: مواد غذایی - باکتری ها - غذایی - آلودگی - افزایش - باکتری - ایمنی غذا
آخرین اخبار سرویس:

پست بیوتیک ها؛ سلاح طبیعی علیه باکتری های غذایی

پست بیوتیک ها؛ سلاح طبیعی علیه باکتری های غذایی