مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟مصرف جگر خام برای کم خونی نه تنها بی اساس است، بلکه می تواند باعث بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. - وزارت بهداشت اعلام کرد: مصرف جگر خام برای کم خونی نه تنها بی اساس است، بلکه می تواند باعث بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم خونی می شود؟، مطرح کرد؛ اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. بنابراین، برای رفع کم خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود. برچسب ها: بیماری های عفونی - تب کریمه کنگو - کریمه کنگو - کم خونی - بیماری - مصرف - وزارت بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |