مراقب ترکیبات پنهان در بستنی های غیر مجاز باشیداستفاده از شیر غیربهداشتی و رنگ های خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی می تواند سلامت مصرف کننده، - کارشناس آزمایشگاه غذا و داروگفت: استفاده از شیر غیربهداشتی و رنگ های خوراکی مصنوعی مانند تارترازین و سانست یلو در بستنی می تواند سلامت مصرف کننده، به ویژه کودکان را تهدید کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، حسین ضیایی کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو بیان کرد: استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است، چرا که شیر محیط مناسبی برای رشد میکروب هاست و در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامت مصرف کنندگان به ویژه کودکان در معرض خطر قرار می گیرد. وی با اشاره به وجود باکتری های روده ای مانند اشرشیاکلی در بستنی هایی که به شکل غیربهداشتی تهیه می شوند، گفت: این نوع آلودگی ها می تواند موجب بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شود؛ بنابراین توصیه می شود بستنی فقط از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود. ضیایی افزود: هرچند رنگ های مصنوعی مانند سانست یلو و تارترازین جزو رنگ های خوراکی مجاز هستند، اما استفاده از آن ها در محصولاتی مانند بستنی که مصرف عمده آن توسط کودکان است، ممنوع می باشد. برچسب ها: غیربهداشتی - بهداشتی - رنگ های خوراکی - بستنی - استفاده - آزمایشگاه - غذا و دارو |
آخرین اخبار سرویس: |