طرز تهیه مرغ با سس بادام هندیمرغ با سس بادام هندی نوعی روش پخت مرغ است که طی آن مرغ با سسی از بادام هندی و رب انار طبخ می شود. - برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا بادام هندی را با آب خیس کنید و بگذارید 2 ساعت بماند. در مرحله بعد تکه های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه حسابی مزه دار کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیازها را پوست و به صورت خلالی خرد کنید. پیازهای سرخ شده را داخل همان ماهی تابه بریزید و اجازه بدید کمی سبک و طلایی شود، سپس تکه های مرغ سرخ شده را روی پیاز بچینید و زعفران دم کرده غلیظ را به آن اضافه کنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ با زعفران و پیاز حدود نیم ساعت بجوشد. بادام هندی خیس خورده را آبکش کنید و همراه با رب انار و قرص استاک مرغ داخل دستگاه غذاساز بریزید و 1 دقیقه بزنید تا سس یکدست و غلیظی به دست بیاید. حالا سس را روی مرغ بریزید و دوباره درب ماهی تابه را ببندید و اجازه بدهید مرغ با سس نیم ساعت بجوشد و به روغن بیاید. حالا مرغ خوشمزه ما با سس بادام زمینی آماده سرو است که می توانید با زرشک پلو زعفرانی سرو کنید، نوش جان. نکات مهم ـ استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان ها به همراه سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شوند. برچسب ها: بادام هندی - بادام - هندی - پیاز - رب انار - زعفران - داخل |
آخرین اخبار سرویس: |