مطالب مرتبط:
طرز تهیه مرغ زعفرانی؛ غذای رستورانی خوشمزه با طعمی بی نظیر
سروکله توریست ها زودتر از چغاله بادام پیدا شد! +عکس و جزییات
طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار و خوشمزه / دستور پخت به روش رستوران ها
طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار و خوشمزه / دستور پخت به روش رستوران ها
طرز تهیه کوکتل طالبی و هندوانه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 خرداد 1404 ساعت 12:552025-06-05پزشكي

طرز تهیه مرغ با سس بادام هندی


مرغ با سس بادام هندی نوعی روش پخت مرغ است که طی آن مرغ با سسی از بادام هندی و رب انار طبخ می شود.

- برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا بادام هندی را با آب خیس کنید و بگذارید 2 ساعت بماند.

در مرحله بعد تکه های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه حسابی مزه دار کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

پیازها را پوست و به صورت خلالی خرد کنید.

پیازهای سرخ شده را داخل همان ماهی تابه بریزید و اجازه بدید کمی سبک و طلایی شود، سپس تکه های مرغ سرخ شده را روی پیاز بچینید و زعفران دم کرده غلیظ را به آن اضافه کنید.

درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ با زعفران و پیاز حدود نیم ساعت بجوشد.

بادام هندی خیس خورده را آبکش کنید و همراه با رب انار و قرص استاک مرغ داخل دستگاه غذاساز بریزید و 1 دقیقه بزنید تا سس یکدست و غلیظی به دست بیاید.

حالا سس را روی مرغ بریزید و دوباره درب ماهی تابه را ببندید و اجازه بدهید مرغ با سس نیم ساعت بجوشد و به روغن بیاید.

حالا مرغ خوشمزه ما با سس بادام زمینی آماده سرو است که می توانید با زرشک پلو زعفرانی سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم ـ استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان ها به همراه سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شوند.


برچسب ها: بادام هندی - بادام - هندی - پیاز - رب انار - زعفران - داخل
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه مرغ با سس بادام هندی

طرز تهیه مرغ با سس بادام هندی