میوه مفید برای سلامت قلب زنانمطالعه جدید در دانشگاه دیویس کالیفرنیا نشان می دهد انبه، فشار خون و کلسترول زنان را پس از یائسگی به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. - مطالعه جدید در دانشگاه دیویس کالیفرنیا نشان می دهد انبه، فشار خون و کلسترول زنان را پس از یائسگی به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. به گزارش ایسنا، مطالعه جدید از سوی متخصصان علوم پزشکیِ دانشگاه دیویس کالیفرنیا نشان می دهد که مصرف روزانه حدود دو وعده انبه (330 گرم یا حدود 1. 5 پیمانه) به مدت دو هفته، چند شاخص فشار خون را (در کوتاه مدت) و همچنین کلسترول کلی و کلسترول بد (ال دی ال) ناشتا را در زنان سالم پس از یائسگی به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. دوران یائسگی که زنان ممکن است تا 40 درصد از عمرشان را در آن طی کنند، مرحله ای از زندگی است که در آن خطر بیماری های قلبی به میزان چشمگیری افزایش می یابد. کاهش این شاخص های خطرزا به این صورت بود که دو ساعت پس از خوردن انبه، فشار خون سیستولیک (عدد بالا در اندازه گیری فشار خون) شرکت کنندگان در حالت درازکش حدود شش واحد (6. 3 میلی متر جیوه) و فشار خون میانگین شریانی (MAP) نیز 2. 3 میلی متر جیوه کمتر شد. علاوه بر این، مصرف روزانه انبه به مدت دو هفته باعث کاهش حدود 13 واحدی کلسترول کلی (12. برچسب ها: کلسترول - کالیفرنیا - یائسگی - فشار خون - دانشگاه - میزان - زنان |
آخرین اخبار سرویس: |