«فلاونویید» چیست و چگونه به پیشگیری از بیماری ها کمک می کند؟نتایج مطالعه جدید از سوی تیمی از متخصصان از دانشگاه کویینز بلفاست، دانشگاه ادیث کوان در پرت و دانشگاه پزشکی وین نشان می دهد که افزایش تنوع فلاونوییدها در رژیم غذایی می تواند در افزایش طول عمر و پیشگیری از بروز بیماری هایی مانند دیابت نوع 2، - فلاونویید چیست و چگونه به پیشگیری از بیماری ها کمک می کند؟ نتایج مطالعه جدید از سوی تیمی از متخصصان از دانشگاه کویینز بلفاست، دانشگاه ادیث کوان در پرت و دانشگاه پزشکی وین نشان می دهد که افزایش تنوع فلاونوییدها در رژیم غذایی می تواند در افزایش طول عمر و پیشگیری از بروز بیماری هایی مانند دیابت نوع 2، بیماری های قلبی-عروقی، سرطان و اختلالات عصبی نقش مؤثری داشته باشد. به گزارش ایسنا، فلاونوییدها ترکیبات طبیعی موجود در گیاهان هستند که در غذاهایی مانند چای، بلوبری، توت فرنگی، پرتقال، سیب، انگور و حتی در شکلات تلخ یافت می شوند. این مطالعه که در نشریه Nature Food منتشر شده، بیش از 120 هزار نفر بین سنین 40 تا 70 سال را به مدت بیش از یک دهه زیر نظر داشته است. نتایج نشان داد که مصرف روزانه حدود 500 میلی گرم فلاونویید با کاهش 16 درصدی خطر مرگ و میر و کاهش تقریبی 10 درصدی خطر بیماری های قلبی، دیابت نوع 2 و بیماری های تنفسی همراه است. برچسب ها: بیماری ها - دانشگاه - بیماری - پیشگیری - افزایش طول عمر - افزایش - رژیم غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |