پروتیین حیوانی می تواند از سرطان جلوگیری کندتحقیق جدید می تواند باورهای رایج درمورد تغذیه را زیر سؤال ببرد؛ پژوهشگران دریافته اند که مصرف پروتیین حیوانی نه تنها با افزایش خطر مرگ ومیر مرتبط نیست، - به گزارش تابناک؛ براساس گزارش ساینس آلرت، این مطالعه داده های نزدیک به 16 هزار فرد بزرگسال در آمریکا را تجزیه وتحلیل کرده است. محققان دانشگاه مک مستر پس از بررسی الگو های مصرف پروتیین حیوانی و گیاهی هیچ ارتباطی بین مصرف بیشتر پروتیین حیوانی و افزایش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی-عروقی، سرطان یا هر علت دیگری پیدا نکردند. در مقابل، نتایج حاکی از یک کاهش کوچک، اما معنادار در مرگ ومیر مرتبط با سرطان در میان افرادی بود که پروتیین حیوانی بیشتری مصرف می کردند. پروفسور استوارت فیلیپس (Stuart Phillips)، سرپرست این تحقیق، می گوید: سردرگمی زیادی درمورد پروتیین وجود دارد. این مطالعه به شفاف سازی کمک می کند و برای کسانی که به دنبال تصمیم گیری آگاهانه و مبتنی بر شواهد هستند، اهمیت دارد. آیا واقعاً پروتیین حیوانی از مرگ ناشی از سرطان جلوگیری می کند؟ با وجود نتایج جالب توجه، این مطالعه با انتقادات و محدودیت های جدی روبه رو است که نباید نادیده گرفته شوند. اولاً این پژوهش توسط انجمن ملی دامداران گوشت گاو آمریکا تأمین مالی شده است که یک گروه لابی گر در صنعت گوشت است و می تواند شائبه تضاد من برچسب ها: پروتیین - مصرف - سرطان - دانشگاه مک مستر - مطالعه - افزایش - گزارش |
آخرین اخبار سرویس: |