کشف جدید درباره مصرف گوشت قرمزیک مطالعه جدید می گوید خوردن گوشت قرمز ممکن است خطر ابتلا به یک مشکل بالقوه کُشنده رگ های خونی شکم را افزایش دهد. - به گزارش جماران، محققان گزارش می دهند که سطح بالای TMAO (تری متیل آمین N-اکسید) در خون- یک محصول جانبی هضم گوشت قرمز و سایر غذاهای حیوانی توسط باکتری های روده- با افزایش خطر ابتلا به آنوریسم آئورت شکمی (AAA) مرتبط است. مهر به نقل از مدیسن نت نوشت: محققان در یادداشت های پیش زمینه گفتند که AAA زمانی رخ می دهد که یک برآمدگی در آئورت، شریان بزرگی که از میان تنه عبور می کند، ایجاد شود. محققان گفتند که اگر این برآمدگی پاره شود، در 80 درصد موارد که در خارج از بیمارستان رخ می دهد، کشنده است. سود امن دکتر اسکات کامرون ، محقق ارشد و رییس بخش پزشکی عروقی در کلینیک کلیولند، گفت: این نتایج نشان می دهد که هدف قرار دادن سطح TMAO ممکن است به پیشگیری و درمان بیماری آنوریسم بدون نیاز به جراحی کمک کند. محققان گفتند که میلیون ها بیمار هر ساله به AAA مبتلا می شوند. به طور معمول، دیواره آئورت به اندازه کافی قوی است که فشار مداوم خون پمپ شده از قلب را تحمل کند. وقتی بخشی از آئورت ضعیف می شود، یک برآمدگی خطرناک در آنجا تشکیل می شود و با بزرگ تر شدن آن، خطر پارگی اش نیز افزایش می یابد. برچسب ها: گوشت قرمز - محققان - محقق - پیشگیری و درمان - مصرف گوشت قرمز - گوشت - قرمز |
آخرین اخبار سرویس: |