یک خوردنیِ شیرین با ارزش غذایی فراوانعسل، غذایی است که توسط زنبورها و برای زنبورها تهیه می شود اما بسیاری از مردم نیز از آن لذت می برند و هزاران سال است که به خاطر طعم شیرینش، خوردنیِ محبوب انسان هاست. - به گزارش تابناک؛ عسل طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان، آنزیم های مفید و مواد مغذی است که به تقویت سیستم ایمنی، بهبود هضم و محافظت از سلول ها کمک می کند. عسل را می توان به روش های مختلفی برداشت و فرآوری کرد. دولت ایالات متحده تعریف رسمی از عسل خام ندارد، اما هیئت ملی عسلِ آمریکا می گوید به طور کلی عسل خام، عسلی است که حرارت ندیده است. خوردن عسل خام بی خطر است، اگرچه کودکان زیر یک سال باید از مصرف همه انواع عسل اجتناب کنند. برخی از انواع عسل نیز ممکن است فیلتر نشده باشند. عسل فیلتر نشده یعنی عسلی که بعد از برداشت، از صافی های ریز صنعتی عبور داده نشده است. در عسل فیلترشده (کارخانه ای)، ذرات ریز موم، گرده گل و گاهی تکه های خیلی کوچک زنبور از عسل جدا می شوند تا ظاهری شفاف و یکنواخت داشته باشد. اما در عسل فیلترنشده، این مواد طبیعی باقی می مانند و به همین دلیل ممکن است کدرتر باشد یا ذرات ریز در آن دیده شوند ولی قابل خوردن و البته سالم تر است. در واقع عسل فیلترنشده طبیعی تر است و مواد مغذی مثل گرده گل و آنزیم ها را بیشتر حفظ می کند. برچسب ها: فیلتر - خوردن - زنبورها - برداشت - ایالات متحده - شیرین - غذایی |
آخرین اخبار سرویس: |