این نوع غذاها برای کودکان سم استیک مطالعه جدید می گوید غذاهای چرب ممکن است در ایجاد آسم در کودکان نقش داشته باشند. - به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ یک مطالعه جدید می گوید غذاهای چرب ممکن است در ایجاد آسم در کودکان نقش داشته باشند. محققان گزارش دادند که چربی های موجود در برخی غذاها با آسم نوتروفیلی، نوعی آسم غیر آلرژیک که توسط پروتیین های میکروبی و باکتریایی ایجاد می شود، مرتبط هستند. محققان گفتند، به طور خاص، نوعی اسید چرب اشباع شده به نام اسید استئاریک- که اغلب در چربی حیوانی و غذاهای فرآوری شده یافت می شود- به نظر می رسد یک واکنش زنجیره ای را آغاز می کند که می تواند منجر به آسم نوتروفیلی شود. دکتر دیوید هیل ، پزشک متخصص آلرژی و ایمونولوژی در بیمارستان کودکان فیلادلفیا و محقق ارشد، گفت: پیش از این مطالعه، بسیاری گمان می کردند که چاقی دوران کودکی باعث ایجاد این نوع آسم می شود. هیل در ادامه افزود: با این حال، ما آسم نوتروفیلی را در کودکانی که چاق نبودند مشاهده کردیم، به همین دلیل گمان کردیم که ممکن است مکانیسم دیگری وجود داشته باشد. آنچه ما هم در تحقیقات پیش بالینی و هم در مطالعات روی کودکان یافتیم این بود که رژیم های غذایی حاوی برخی اسید های چرب اشباع شده با زنجیره بلند می توانند مستقل از چاقی باعث آسم نوتروفیلی شوند. برچسب ها: کودکان - غذاهای چرب - مطالعه - غذاهای فرآوری شده - بیمارستان کودکان - محقق - محققان |
آخرین اخبار سرویس: |