مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 شهریور 1394 ساعت 12:352015-08-26پزشكي

چند نکته درباره گل مژه


در کنار مژه ها، غدد چربی وجود دارد که با ترشحات خود مانع از خشک شدن چشم می شوند؛ زمانی که این ترشحات، غیرطبیعی شوند یا ریشه مژه ملتهب شود، گل مژه به وجود می آید.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، محمودرضا پناهی بزاز با اشاره به علایم ایجاد گل مژه اظهار کرد: ورم لبه پلک، درد و قرمزی آن از علایم گل مژه است.

این علایم به مدت چند روز شدید شده و به تدریج فروکش می کند.

وی افزود: گل مژه در همه افراد ایجاد نمی شود؛ این عارضه معمولا در کسانی که دارای پوست چرب و حساسیت های پوستی هستند، شایع تر است.

همچنین احتمال بروز آن در سنین نوجوانی بیشتر است.

این عضو هیات علمی دانشگاه جندی شاپور اهواز بیان کرد: برای پیشگیری از ایجاد گل مژه، رعایت مواردی مانند شست وشوی روزانه لبه پلک و رعایت بهداشت چشم بسیار مهم است.

در صورت ابتلا به گل مژه نیز گذاشتن مکرر کمپرس گرم هر بار به مدت 10 تا 15 دقیقه و تکرار آن به مدت چند روز و استفاده از آنتی بیوتیک های خوراکی توصیه می شود.

پناهی بزاز گفت: هنگام استفاده از کمپرس آب گرم، چشم ها باید حتما بسته باشند.

هرگز نباید گل مژه را فشار داد، زیرا این کار موجب سرایت آن به سایر نقاط پلک می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چند نکته درباره گل مژه

چند نکته درباره گل مژه