200 عامل سرطان در اسانس های تنباکوی قلیانعضو شورای عالی نظام پزشکی کشور گفت: اسانس هایی که به تنباکوی قلیان افزوده می شود، سرطان زا است. - یدالله سهرابی در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر تلاش همه سازمان ها و نهادها در جهت سلامت جامعه اظهار کرد: باید به غذای سالم از مزرعه تا سفره های ایرانی از جمله استفاده اصولی از کودهای شیمیایی و سموم به صورت جدی توجه شود. وی افزود: با توجه به اینکه در استان مازندران سطح آب سفره های زیرزمینی بالا است این امر می تواند مشکلاتی را ایجاد کند که اداره آب و فاضلاب باید به صورت مداوم میزان نیترات آب ها را کنترل کرده تا مردم آب سالم استفاده کنند. عضو شورای عالی نظام پزشکی کشور با ابراز تاسف از افزایش و روند رو به رشد سرطان در کشور و استان، گفت: علل برخی از سرطان ها از راه هوا و دهان است که بریدن درختان به عنوان شش های زمین می تواند یکی از علل اصلی باشد که باید در این خصوص محیط زیست اقدامات موثرتری انجام دهد. سهرابی با تاکید بر توجه ویژه به اقدامات پیشگیرانه تصریح کرد: اگر همه امکانات درمانی را جمع کنیم، ولی در پیشگیری سرمایه گذاری نشود موفق نخواهیم بود. بنابراین برای اینکه هزینه های درمانی هم کاهش یابد، نیاز است به مباحث پیشگیرانه نگاه ویژه تری شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |