متخصص تغذیه در گفت وگو با فارس مطرح کرد احتمال ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی فله ای/ دانش آموزان بیش فعال شیر کاکائو نخورندیک متخصص تغذیه با بیان اینکه احتمال ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی فله ای افزایش می یابد، گفت: دانش آموزانی که با مصرف شیر دچار دل پیچه و اسهال می شوند، - "، در رابطه با لزوم مصرف شیر و لبنیات بین دانش آموزان اظهار داشت: استخوان های کودکان و نوجوانان به دلیل اینکه در حال رشد بوده، مصرف گروه شیر و لبنیات مواد غذایی در آنها به صورت روزانه توصیه می شود. وی گفت: شیر، ماست، کشک و بستنی در گروه شیر و لبنیات قرار دارد و مصرف بستنی در صورتی که استاندارد باشد و بسته بندی و مجوز بهداشتی داشته باشد، در میان دانش آموزان مناسب است، البته باید توجه داشت مصرف بستنی فله ای خطرناک بوده و احتمال ابتلا به تب مالت را افزایش می دهد. صفوی بیان داشت: دانش آموزان روزانه به 3 واحد مواد غذایی گروه شیر و لبنیات نیاز دارند که 60 گرم پنیر، 1. 5 لیوان بستنی و یک لیوان شیر یا کشک یک واحد به شمار می رود. این متخصص تغذیه تصریح کرد: درصورتی که شیر و لبنیات پاستوریزه نباشد، باید یک دقیقه آن را جوشاند و در عین حال نسبت به هم زدن آن اقدام کرد تا مشکلات احتمالی آن رفع شود. وی افزود: دانش آموزانی که با مصرف شیر دچار دل پیچه و اسهال می شوند، بهتر است شیر را با معده خالی نخورند یا با جوشاندن آن، مانع از ایجاد این مشکل شوند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |