انتخاب آشپز برتر در مطبخ تلویزیونافرادی که در این برنامه حضور دارند همه آشپز و سرآشپزهای متخصص و تحصیلکرده هستند. طبیعی است رقابت سرآشپزها، مسابقه دستپخت را به یک برنامه تخصصی بدل کرده - تا به حال مسابقات آشپزی تلویزیون، بهانه ای بوده برای سرگرمی و نشاط؛ اما از عید قربان مسابقه دستپخت با نگاه علمی به آشپزی در شبکه یک آغاز شده و سرآشپزهای متخصص را وارد میدان رقابت کرده است. در این مسابقه نه تنها شرکت کنندگان اهل فن هستند، بلکه داوران هم از میان بهترین متخصصان رشته آشپزی انتخاب شده اند. مسابقه سرآشپزهادنیای آشپزی بسیار وسیع تر از چیزی است که در نگاه اول به نظر می رسد و از زیرشاخه های متعدد تشکیل شده است. شاید همین مسأله باعث شده یک مسابقه تلویزیونی بین سرآشپزها شکل بگیرد. شاهرخ امیرمعزی، تهیه کننده مسابقه دستپخت معتقد است موضوعات مرتبط با تغذیه همیشه جذاب بوده و برنامه هایی با این موضوع، در زمره پرمخاطب ها قرار می گیرند. او مسابقه دستپخت را بهانه ای برای تغییر نگرش مردم نسبت به مقوله آشپزی می داند و می گوید: آشپزی یک علم است که با ذوق و خلاقیت همراه می شود. این رشته در دانشگاه تدریس می شود و از جمله رشته های درآمدزاست. به همین دلیل مبنای مسابقه دستپخت علمی است و افرادی که در این برنامه حضور دارند همه آشپز و سرآشپزهای متخصص و تحصیلکرده هستند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |