پروبیوتیک؛ غذایی فراسودمند با خاصیت درمانی و غذایینایب رییس انجمن نانو فناوری ایران گفت: امروزه با پژوهش های مختلف جنبه درمانی و پیشگیری پروبیوتیک ها در امراض مختلف ثابت شده است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر کیانوش خسروی نایب رییس انجمن نانو فناوری ایران گفت:پژوهش ها و بررسی های مختلف این موضوع را به اثبات رسانده که جنبه درمانی و پیشگیری پروبیوتیک ها در امراض مختلف ثابت شده است و باعث افزایش سلامت و ایمنی مواد غذایی می شوند. دکتر کیانوش خسروی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این مطلب افزود: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم ها (یا ریزاندامگان) های مفیدی هستند که اگر انسان، دام، طیور یا حتی آبزیان مقدار کافی از آنها را مصرف کنند در سیستم گوارش جایگزین شده و اثرات سلامتی بخش متعددی را برای میزبان به ارمغان آورند. وی همچنین بیان کرد: پروبیوتیک ها از هر دو جنبه درمانی و غذایی مفید هستند. هم جنبه درمانی و پیشگیری آن ها در امراض مختلف ثابت شده است و هم باعث افزایش سلامت و ایمنی مواد غذایی می شوند. اگر بخواهیم میان این دو جنبه به یکی وزن بیشتری بدهیم می توان ادعا کرد که اثرات کم نظیر درمانی و سلامت بخشی آن ها برای میزبان پررنگ تر از اثر آن ها بر سلامت غذا است به ویژه که در مورد ایمنی مواد غذایی بسیاری از نگهدارنده های طبیعی و مصنوعی متعدد می توانند برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |