تولید اندک از دلایل گرانی چای سفیدتولید بسیار اندک و کمیابی از دلایل گرانی چای سفید است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات چای کشور، چای سفید نوعی چای با طعم دلنشین میوه ای سرشار از آنتی اکسیدان و دارای مقدار اندکی کافیین است. بسیاری از چای سیاه یا سبز دل می کنند و به دلیل طعم یا خواص سلامت بخش به مصرف چای سفید روی می آورند. اگر کسی قبل از مصرف چای سفید، چای سیاه یا سبز مصرف کرده باشد، با خوردن چای سفید متوجه ظاهر کاملا متفاوت دم کرده، طعم، نحوه تهیه و حتی قیمت آن می شود. چای سبز و سیاه را از برگ های رسیده گیاه چای می سازند، اما چای سفید را کاملا یا بیش تر از غنچه های چای (یا همان برگ های نرسیده و نشکفته) تهیه می کنند. غنچه های چای ظاهری سفید و کرکدار دارند. این ظاهر کرکین غنچه چای به خاطر موهای ظریف و سفید رنگ آن است. طعم چای سفید شیرین و دلنشین است وجود این کرک ها در حقیقت ساز و کار طبیعی دفاعی گیاه برای مقابله با برخی آفات است. چای سبز معمولا طعم تلخ و شیرین یا فقط شیرین و علفی دارد. چای سیاه معمولا تلخ است و طعم میوه ای در آن بارزتر است. اما چای سفید با این دو فرق می کند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |