تولید کاغذ بسته بندی ضدمیکروب به کمک نانوذراتیکی از بخش های مهم در صنایع تولید مواد غذایی، بخش بسته بندی است. به طورکلی مواد بسته بندی نقش مهمی در ایمنی و کیفیت نگهداری غذا ایفا می کنند. - محققان دانشگاه تهران موفق شدند با پوشش دهی کاغذ توسط نانوذرات نقره و نانو سلولز، کاغذهایی با خاصیت ضد میکروبی جهت بسته بندی مواد غذایی تولید کنند. این محصولات در مقیاس آزمایشگاهی تولید شده اند. به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ریاست جمهوری, یکی از بخش های مهم در صنایع تولید مواد غذایی، بخش بسته بندی است. به طورکلی مواد بسته بندی نقش مهمی در ایمنی و کیفیت نگهداری غذا ایفا می کنند. مسئله هزینه و مشکلات زیست محیطی پس از مصرف از مسائل مهم صنایع تولید مواد بسته بندی به شمار می روند. استفاده از بسته بندی های ضد میکروبی می تواند هم از لحاظ کیفیت بسته بندی و هم به لحاظ هزینه ای و زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد. بهینه سازی خواص این مواد در سال های اخیر در دستور کار بسیاری از محققان این حوزه از علم قرار گرفته است. مهندس الهه امینی محقق دانشگاه تهران با بیان اینکه در گذشته موادی مانند پلاستیک و شیشه جهت بسته بندی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گرفت ,گفت: اگرچه موادی مانند پلاستیک و شیشه نقش خود را در ممانعت از رسیدن آب، روغن و اکسیژن هوا به مواد غذایی به خوبی ایفا می کنند، اما معایبی برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |