پذیرش دو مقاله محققان فارس در کنگره بین المللی تغذیهدو مقاله کارشناسان غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا در دومین کنگره بین المللی تغذیه پذیرفته شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس"، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : دو مقاله کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی با عناوین " بررسی اثر مکمل ال-آرژنین بر متابولیسم چربی و قند و پروفایل لیپیدی در بیماران دیابت نوع 2 " و " رویکردی ساده برای تعین میزان قند و چربی مجاز مصرفی روزانه " در بخش سخنرانی دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران پذیرفته شد. دکترصفورا محبی افزود : این همایش 4 روزه که بزرگترین تجمع علمی متخصصین تغذیه است، با شعار "بسوی آینده روشن تر تغذیه: از علم تا سیاست و عمل" شهریور امسال در مرکز همایش های پژوهشگاه صنعت نفت تهران برگزار می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |