دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره تغذیه ایران برگزار می شوددبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی تغذیه گفت: این کنگره هر دو سال یک بار به همت یکی از دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می شود که امسال دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجری آن است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری صدا و سیما"، دکتر گیتی ستوده در نشست خبری دومین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره تغذیه ایران هدف از برگزاری این کنگره را معرفی آخرین دستاوردهای پزشکی و تبادل نظر میان استادان دانشگاه های داخلی و خارجی دانست و افزود: محورهای کنگره شامل امنیت تغذیه ای، تغذیه سلولی - مولکولی، مراقبت تغذیه ای در بیمارستان، تغذیه و بیماری، نقش علوم غذایی و تکنولوژی و تغذیه برای گروه های ویژه است. وی گفت: کمیته برگزار کننده برای کنگره امسال عنوان "به سوی آینده روشن تر تغذیه از علم تا عمل" را انتخاب کرده است و دانشکده های علوم تغذیه ای همراه با انجمن تغذیه ایران برگزار کنندگان این کنگره هستند. دبیر اجرایی دومین کنگره بین المللی تغذیه افزود: کنگره امسال شامل 9 سخنرانی کلیدی جامع، 9 کارگاه آموزشی و 66 سخنرانی در سمپوزیوم هاست. ستوده گفت: 24 مهمان خارجی از آمریکا، اروپا و کشورهای آسیای شرقی داریم، سمپوزیوم ها هم شامل مسائلی مانند چاقی، تغذیه و باروری، نقش ویتامین D در سلامت و عوامل فرهنگی موثر بر انتخاب غذا هستند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |