«بیف استراگانف روسی» را فرانسوی درست کنیدبیف استراگانف درست است که یک غذای روسی است ولی ملیت های مختلف در آن تغییراتی داده اند و هر کدام با مدل خودشان آن را می پزند. فرانسوی ها آن را با گوشت چرخ کرده درست کرده و آن را به اسم کرِپ بیف استراگانف سرو میکنند. - 1. تابه بزرگ نچسبی آماده کنید و در آن مقداری روغن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز و سیر را هم بیفزایید، چند دقیقه حرارت دهید و بعد از اضافه کردن قارچ به تفت دادن ادامه دهید. 2. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ پیدا کرد، سس سفید و نمک و فلفل را اضافه کنید. در تابه را بگذارید و صبر کنید که سس غلیظ شده و خوراک جا بیفتد. به این ترتیب بیف استراگانف آماده است. حالا نوبت آن رسیده که کرپ را آماده کنید. طرز تهیه کرپ:1. کاسه متوسطی آماده کنید و همه مواد را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. تابه گرد و نچسب کوچکی آماده کنید و داخل آن روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا خوب داغ شود. 2. با ملاقه هر بار مقداری از مایه را داخل تابه بریزید تا کف ظرف را به طور کامل دربرگیرد . بعد از اینکه یک طرف آن پخت، کرپ را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. با این میزان مواد حدود 10 تا 12 کرپ می توان آماده کرد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |