طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینینان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام، ایده آل است. پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد. - : کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید. آرد، نمک، پودر خردل و بکینگ پودر را با هم داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید. 2 قاشق غذاخوری از پنیر رنده شده را نگه دارید و بقیه آن را همراه سیب زمینی پخته و له شده، به مواد داخل کاسه اضافه نمایید و هم بزنید. آب و روغن را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نموده تا یک خمیر نرم درست شود. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده، پهن نمایید و سریعا آن را به شکل یک دایره به قطر 20 سانتیمتر در بیاورید. خمیر گرد شده را روی سینی قرار دهید و آن را با یک چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و باقی پنیر که نگه داشته بودید، بر روی آن بپاشید. خمیر را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شود. مغز پخت گردد. نان را بر روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود. وقتی آماده سرو شد، آن را به چهار قسمت خرد نمایید. هر چه تاز سرو شود بهتر است. نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام، ایده آ برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |