مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 آبان 1395 ساعت 14:102016-10-23اقتصادي

طرز تهیه مافین میوه ای


مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته، با موز، پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لذت بخشی خوش طعم گردد.

- : فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی گرم نمایید.

10 عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید.

آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده، سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید.

شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید.

وسط مواد خشک را با دست گود نمایید، موز، پوست پرتقال، شیر، تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه نمایید .

مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند.

مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید.

فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید، سفت شده باشد و زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید، مواد داخل کیک به آن نچسبند.

مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند.

روی آن ها میوه خشک، عسل و یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز: در صورت تمایل، می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی تردتر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه مافین میوه ای

طرز تهیه مافین میوه ای