مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 آذر 1395 ساعت 14:352016-11-23اقتصادي

طرز تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری


پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با دستمال کاغذی یا حوله مخصوص آشپزخانه خشک نمایید.

تمام سطح سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ نمایید و در فری که از قبل گرم شده حدود 50 دقیقه روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی بپزید تا نرم و ترد شوند.

اگر به جای فر از مایکروفر استفاده می نمایید از درجه زیاد آن یا قدرت 100 درصد، به مدت 12 تا 15 دقیقه استفاده نمایید.

با یک چاقوی تیز، مرغ را نگینی خرد نموده و پیازچه ها را باریک و ظریف خلال نمایید و داخل یک کاسه بریزید.

پنیر کم چرب یا پنیر کوارک را به مواد داخل کاسه بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.

با یک چاقو دو برش عمود بر هم روی سیب زمینی ها ایجاد نمایید تا کمی از هم باز شوند.

سپس با یک قاشق داخل آن را با مرغ، پنیر و پیازچه پر نمایید و روی آن فلفل بپاشید.

غذا را به محض آماده شدن با سالاد کاهو، سالاد فصل یا سالاد مخلوط سرو نمایید.

توصیه سرآشپز جهت تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری : جهت آشنایی با پنیر کوارک باید به قسمت یخچال فروشگاه ها مراجعه نمایید.

این پنیر با شیر گاو درست می شود و طعم آن کمی ترش است و ظاهری نرم و سفید دارد.

جدول ارزش غذایی برای دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری کالری برای یک نفر : 104 کالری چربی برای یک نفر : 2.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طرز تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری

طرز تهیه دلمه مرغ و سیب زمینی پنیری