مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 دی 1395 ساعت 08:102017-01-14پزشكي

آیا مصرف «نوتلا» موجب شکل گیری سرطان می شود؟


گزارش جدید سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) بسیاری از طرفداران شکلات صبحانه نوتلا درباره بی خطر بودن این محصول را دچار نگرانی کرده است.

- نوتلا یکی از محبوب ترین محصولات جهان است و بسیاری از مردم روز خود را با مصرف این شکلات صبحانه آغاز می کنند.

اما انتشار اخباری جدید درباره این محصول شکلاتی موجب نگرانی هواداران آن شده است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه سلامت عصر ایران" به نقل از "تودی"، گزارش جدید سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) - یک سازمان نظارتی شناخته شده مشابه با سازمان غذا و داروی آمریکا - بسیاری از طرفداران شکلات صبحانه نوتلا درباره بی خطر بودن این محصول را دچار نگرانی کرده است.

مساله چیست؟ تمرکز سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا روی یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی نوتلا بوده است: روغن پالم.

منبع اصلی مصرف روغن پالم از مارگارین ها و انواع مختلف محصولات پخته شده شامل شیرینی ها و کیک ها ناشی می شود.

اما ایمنی روغن پالم نیست که زیر سوال رفته است، بلکه آنچه در زمان پردازش و حرارت دادن رخ می دهد، مساله ساز شده است.

پالایش به منظور از بین بردن رنگ و بوی روغن پالم صورت می گیرد.

هنگامی که روغن پالم در غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار می گیرد در دماهای بالا حرارت داده می شود - بیش از 200 درجه سلسیوس - که این شرایط به شکل گیری یک آل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آیا مصرف «نوتلا» موجب شکل گیری سرطان می شود؟

آیا مصرف «نوتلا» موجب شکل گیری سرطان می شود؟