آشپزی ایرانی از ظرفیت های بالایی در جذب گردشگر برخوردار استآشپزی ایرانی از ظرافت ها و ظرفیت های بالایی به منظور جذب گردشگر برخوردار است. - یک عضو جامعه جهانی آشپزی گفت: آشپزی ایرانی از ظرافت ها و ظرفیت های بالایی به منظور جذب گردشگر برخوردار است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، رضا شمسا در نشست "نگاهی به نقش و اهمیت غذا در صنعت گردشگری"، با اشاره به ظرافت های آشپزی ایرانیان، درباره تفاوت های پلو، چلو و کته اظهار کرد: پلو به برنجی گفته می شود که با سبزی و غلات دیگر تهیه می شود، چلو برنج سفید ساده همراه با خورشت و کباب است و کته برنجی که آبکش نمی شود و املاح معدنی آن حفظ می شود. وی خاطرنشان کرد: ایرانیان از 6 هزار سال قبل اقدام به پخت غذا می کردند. در زمان قدیم خوشبختی با نمادهایی همچون آینه، دیگ، ظرف و ظروف معرفی می شد که این نمادها از هنر کدبانوگری بانوی ایرانی حکایت می کند، در واقع در گذشته اگر غذای زن ایرانی خوب نبود باعث سردی روابط خانواده می شد. این سرآشپز بین المللی گفت: چلوکباب و آبگوشت غذاهای ایرانی اصیل و مربوط به ناصرالدین میرزا است. همچنین یونان به مهد زیتون معروف است و زیتون جزو لاینفک خوراک در آن زمان بوده است، البته بیشتر خوراک مورد استفاده در آن زمان غلات بود و گوشت و لبنیات مربوط به طبقه اشراف و دربار می شد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |