مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 بهمن 1395 ساعت 12:112017-01-24اقتصادي

تعیین تکلیف کاربرد خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی توسط 3 سازمان/ تعرفه واردات گوشت گوسفندی 5 درصد شد


از 22 آذر امسال سه سازمان استاندارد، دامپزشکی و غذا و دارو کار کارشناسی خود را برای استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی آغاز کرده اند و این مسأله تا پایان سال حل می شود.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار کشاورزی "، مجید افلاکی صبح امروز در جمع خبرنگاران از آخرین وضعیت تعیین تکلیف استفاده از خمیر مرغ طی دو سال اخیر همواره مورد بحث بوده، گفت: این مبحث خیلی طولانی شده و بررسی کارشناسی و علمی از 22 آذر ماه امسال در سازمان ملی استاندارد آغاز شده است.

وی اضافه کرد: نقطه نظرات کارشناسی سازمان های دامپزشکی، غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد برای استفاده از این محصول فقط در چارچوب کارخانجات فرآورده های گوشتی در حال به نتیجه رسیدن است.

در مورد تأثیر افزایش قیمت گوشت گوسفندی بر فرآورده های پروتیینی و گوشتی هم گفت: عمده گوشت مصرفی برای تولید این فرآورده ها مربوط به دام سنگین از جمله گوساله، گاو و در برخی موارد گاومیش است که 90 درصد آن تولید داخل و 8 تا 10 درصد آن وارداتی از کشورهای برزیل است.

به گفته وی، اما گوشت گوسفند هم به عنوان جایگزین به هر حال در قیمت گوشت گوساله هم تأثیر می گذارد.

همچنین رسولی دبیر انجمن بسته بندی فرآورده های خام دامی از کاهش تعرفه واردات گوشت گوسفندی خبر داد و گفت: برای تنظیم بازار دولت تعرفه واردات گوشت گوسفندی را 21 درصد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعیین تکلیف کاربرد خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی توسط 3 سازمان/ تعرفه واردات گوشت گوسفندی 5 درصد شد

تعیین تکلیف کاربرد خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی توسط 3 سازمان/ تعرفه واردات گوشت گوسفندی 5 درصد شد